Reinigen zonnepanelen

Zonnepanelen reinigen met professionele materialen

Aangezien zonnepanelen op het dak bevestigd zijn, kunnen weersinvloeden zoals regen, hagel, wind en zon ze erg vuil maken. Zonnepanelen worden namelijk voortdurend aan stof en zand blootgesteld. Ze reinigen is echt geen sinecure. Dergelijk werk laat u best over aan een professionele firma zoals de onze. Dimitri trotseert elke hoogte met gemak en heeft steeds de nodige materialen bij zich om uw zonnepanelen volledig proper te krijgen.

Voor maximaal rendement

Zonnepanelen die door stof, vallende bladeren en ander vuil bedekt zijn, renderen minder goed. Het vuil hecht zich immers aan de zonnecellen. Bovendien worden de panelen ook minder duurzaam door het effect van vuil op het materiaal.

Op tijd en stond uw zonnepanelen (laten) reinigen is cruciaal om er het maximale rendement uit te halen en om ze zo lang mogelijk te kunnen houden.

Zo ziet uw woning er van bovenaf niet alleen proper uit, maar zal u het gunstige effect op uw energiefactuur ongetwijfeld merken.

Zorgvuldige reiniging

Zonnepanelen reinigen gebeurt steeds erg zorgvuldig. Ruitenwasser Dimitri heeft de juiste materialen ter beschikking om uw zonnepanelen te doen blinken.

Voor een glashelder resultaat gebruikt hij osmosewater. Met een telescopische steel en een aangepaste borstel kan hij al het vuil verwijderen zonder ook maar één krasje te maken.

Wanneer u met ons samenwerkt, kiest u voor expertise. Contacteer ons vandaag nog voor een offerte!

37
39