Zonnepanelen reinigen

Wij maken uw zonnepanelen brandschoon

Aangezien zonnepanelen op uw dak bevestigd zijn, kunnen weersinvloeden als regen, hagel, wind en zon ze erg vuil maken. Zonnepanelen worden namelijk constant aan stof en zand blootgesteld. Ze reinigen is echt geen sinecure.

Dergelijk werk laat u best over aan een professionele schoonmaakfirma zoals de onze. Wij trotseren elke hoogte met gemak en hebben altijd de nodige materialen bij ons om uw zonnepanelen helemaal schoon te krijgen.

Uw zonnepanelen laten schoonmaken = maximaal rendement

Zonnepanelen die door stof, vallende bladeren en ander vuil bedekt zijn, renderen minder goed. Het vuil hecht zich immers aan de zonnecellen. Daarenboven worden de panelen minder duurzaam door het effect van vuil op het materiaal.

Op tijd en stond uw zonnepanelen (laten) reinigen, is cruciaal om er het maximale rendement uit te halen en om ze zo lang mogelijk te kunnen houden. Zo ziet uw pand er van bovenaf niet alleen schoon uit, maar zal u het gunstige effect op uw energiefactuur ongetwijfeld merken.

Zonnepanelen reinigen met professionele apparatuur

Om zonnepanelen te reinigen, gaat Ruitenwasser Dimitri steeds zorgvuldig te werk. Ons professionele schoonmaakbedrijf heeft de juiste materialen ter beschikking om uw ze te doen blinken.

Voor een glashelder resultaat gebruiken we osmosewater. Met een telescopische steel en een aangepaste borstel kunnen we al het vuil verwijderen zonder ook maar één krasje te maken. Wanneer u met ons samenwerkt, kiest u voor expertise.

Contacteer ons vandaag nog voor een vrijblijvende offerte!

Professioneel zonnepanelen laten reinigen
Zonnepanelen laten reinigen