Ruitenwasserij

Laat expert Dimitri uw ramen lappen

Moeten uw ramen dringend eens opgeblonken worden? Vindt u echter de tijd niet om dat zelf te doen? Schakel dan de professionele hulp van ruitenwasser Dimitri in en uw ramen blinken weer als nieuw!

Onze schoonmaaktechnieken

Ramen wassen vergt in de eerste plaats een goede techniek. Ten tweede is het ook belangrijk om kwalitatieve materialen en schoonmaakproducten te gebruiken.

Dimitri draagt bovenstaande zaken hoog in het vaandel en garandeert u steeds het beste resultaat.

Meestal gaan we vrij klassiek te werk. Uw ramen lappen we dus nog met de hand. Als we bij een kantoorgebouw bijvoorbeeld hoger moeten werken, gebruiken we telescopische borstels.

Al van osmosewater gehoord? Dat is gefilterd water onder hoge druk met een sterk reinigend vermogen. Het droogt zonder strepen of vlekken op, zodat wij niet meer hoeven droog te wrijven.

Eenmalig of periodiek

Ramen blijven jammer genoeg niet proper. Externe factoren zoals het weer of uitlaatgassen zorgen ervoor dat ze vaak gelapt moeten worden.

Ruitenwasser Dimitri Slock komt daarom graag op regelmatige basis bij u langs. U kiest zelf hoe vaak wij bij u langskomen (bv. wekelijks, maandelijks of jaarlijks). Ook de dagen en tijdstippen kan u volledig zelf kiezen.

Heeft u slechts eenmalig hulp nodig? Geen probleem, ook daarvoor kan u bij ons terecht!

Bent u geïnteresseerd in een offerte of wil u een afspraak met ons vastleggen? Aarzel dan zeker niet om ons te contacteren!

77
97