Ramen wassen

Uw ramen wassen? Wij doen het erg precies!

Moeten uw ramen dringend eens opgeblonken worden, maar vindt u echter de tijd niet om dat zelf te doen? Klop dan aan bij Ruitenwasser Dimitri en uw ramen blinken weer als nieuw!

Welke technieken gebruiken onze ramenwassers?

Ramen wassen vergt in de eerste plaats een goede techniek. Ten tweede is het belangrijk om kwalitatieve materialen en schoonmaakproducten te gebruiken. Wij dragen voorgaande zaken hoog in het vaandel en garanderen u een onberispelijk resultaat.

Meestal gaan we vrij klassiek te werk. Uw ramen lappen we dus nog met de hand en een schoonmaakmiddel. Als we bij een kantoorgebouw bijvoorbeeld hoger moeten werken, gebruiken we telescopische borstels.

Een andere techniek om ramen te wassen, is osmosewater. Het gefilterde water onder hoge druk heeft een sterk reinigend vermogen. Handig aan die methode is dat we uw ramen kunnen lappen zonder strepen of vlekken achter te laten. Zelfs droogwrijven hoeft niet meer.

Ramen eenmalig of periodiek wassen

Ramen blijven jammer genoeg niet schoon. Externe factoren zoals het weer of uitlaatgassen zorgen ervoor dat ze vaak gelapt moeten worden.

Ruitenwasser Dimitri Slock komt daarom graag op regelmatige basis bij u langs. U kiest zelf hoe vaak wij uw ramen wassen (bv. wekelijks, maandelijks of jaarlijks). Ook de dagen en tijdstippen kan u volledig zelf kiezen.

Ondanks dat we een periodieke reiniging sterk aanbevelen, staan we uiteraard paraat om slechts eenmalig uw ramen te poetsen. Aarzel niet om ons te contacteren als u een concrete prijs wil laten berekenen.

Gevel- en dakreiniging
Professionele reinigingen